Implantologie

Ce este foarte important pentru noi în procesul de implantologie este ca pacientul să înțeleagă de ce este necesar un implant dentar. Așadar, mai întâi am dori să vă oferim câteva informații despre părțile componente ale unui dinte:

  • coroana este partea vizibilă a dintelui
  • rădăcina este partea inferioară a unui dinte, care se găsește în os și poate fi vizibilă doar cu ajutorul unei radiografii

Necesitatea unui implant apare în momentul în care un dinte lipsește din cavitatea bucală și este de preferat să fie efectuat cât se poate de rapid pentru a diminua disconfortul și riscurile la care este expus pacientul.

Practic, implantul dentar este o rădăcină construită să imite perfect dintele natural și care este acceptată de organism aproape imediat, dat fiind faptul că noi lucrăm cu materiale de calitate superioară celor care se găsesc pe piața românească.

Față de alternativele implantului dentar, precum punți sau proteze, rezistența și durata unui implant dentar sunt considerabil mai mari. De asemenea, implantul dentar imită foarte bine dinții naturali, oferind un aspect estetic ridicat.

Punem la dispoziția pacientului posibilitatea de a avea implanturi de cea mai bună calitate, implanturile MiS

Implanturi Premium MiS (Make it Simple)

Toate implanturile MIS, cu excepția celor provizorii și a celor ortodontice, prezintă suprafața rugoasă și microgeometrie a aliajului de titan realizată prin sablare și gravare acidă, astfel crescând suprafața de contact cu osul adiacent, favorizând o creștere osoasă și biointegrare net superioare.

Mecanismul de stabilitate duală – DSM (Dual Stability Mechanism) – a implanturilor MiS se bazează pe dezvoltarea integrativă a micro și macrostructurii implantului, realizând atât o stabilitate primară mecanică excelență, cât și o integrare biologică prin creștere osoasă în perioadă de vindecare postchirurgicală.

B pentru Biologie:

Pe lângă faptul că suprafața de titan a implanturilor MiS este gravată în acid, astfel creând microretenții unde osul poate crește, aceasta este tratată suplimentar cu tehnologia B+. Această caracteristică permite o integrare eficientă și de durată a implanturilor, implantul fiind perceput ca și structură osoasă de catre organism, favorizând creșterea osului în jurul acestuia.
Tehnologia a fost demonstrată clinic, rezultând printr-o creștere vizibilă a osului pe suprafața implantului tratat B+.
Creșterea performanțelor clinice prin acest tip de tratament permit o încărcare mult mai rapidă a implantului, o conservare superioară a osului adiacent acestuia, precum și o durată de viață prelungită a implantului, chiar și pentru pacienții cu vindecare osoasă deficitară din cauza anumitor afecțiuni de ordin general.
Moleculele B+ de pe suprafața implantului rămân atașate chimic pe toată perioada de viață a acestuia, creând un strat hidrofilic, rezultând într-o vindecare rapidă și o creștere osoasă eficientă.

Beneficiile si avantajele clinicii Creative Dental

Oferim tratament non stop pentru urgențele dumneavoastră

Totul într-un singur loc: oferim pacienților noștri posibilitatea realizării consultației clinice, radiografiilor și stabilirea unui plan de tratament individualizat și adaptat nevoilor pacientului.

În ceea ce privește programul de lucru și al tarifelor – clinica noastră este una premium, însă dorim să răspundem nevoilor fiecărui pacient și să stabilim împreună un plan de tratament accesibil acestuia, precum și posibilitatea plății în rate, prin card Avantaj.

Folosim cele mai noi și moderne materiale de pe piață din nișa stomatologică

null
Oferim gratuit educarea tuturor pacienților prin programele de profilaxie și igienă dentară.
null
Confort, naturalețe și simplitate – totul pentru binele pacientilor nostri.
null
Ambient plăcut și relaxant – Pentru noi, cel mai important este să ne facem pacienții să se simtă cât mai confortabil în clinica noastră. De aceea, depunem în fiecare zi eforturi pentru a fi cei mai buni doar pentru ei.
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile