Clinica Creative Dental

Suntem cabinetul care te face să te simți exact ca la tine acasă pentru că îți oferim un mediu relaxant, prietenos, dar totodată extrem de profesionist în cadrul unei atmosfere calde și primitoare.
Deoarece folosim numai aparatură și tehnologie digitală medicale de ultimă generație, accentul cade mereu pe maximizarea eficienței.În cele 2 cabinete destinate tratamentelor stomatologice veți găsi o curățenie impecabilă în condiții de igienă și ordine.
Totul este decorat cu bun gust, acest lucru fiind doar o reflexie a faptului că tot ceea ce se petrece in interior poate fi descris ca “ artă în medicină” .

SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE

Echipa noastră este una tânără și entuziastă, iar membrii ei sunt mereu dispuși să discute răbdător cu pacienții istoricul lor dentar și să răspundă la toate întrebările și curiozitățile acestora. În acest mod încercăm să conducem relația medic-pacient spre una de colaborare, înțelegere și chiar prietenie, având la bază, în primul rând, respectul reciproc. Preferăm o abordare diferită a pacienților: grija deosebită față de confortul lor psihic și fizic. Suntem foarte atenți la detalii și încercăm să colaborăm cu pacienții noștri pe termen lung, adică să menținem contactul cu ei pentru a ține sub observație toate cazurile și pentru a fi mereu pregătiți să intervenim unde și dacă este cazul, adică să reușim să interceptăm cât mai repede îmbolnăvirile orale.

cabinet

Tehnologie

null

Sirona

Unituri moderne si de cea mai înaltă performanță
null

Planmeca

Radiologie digitală panoramică și retroalveolară
null

Euronda

Igiena este un deziderat esențial și principal
null

EMS + Curaprox

Firme elvețiene premium pentru igienă și profilaxie orală
null

BTI

Implanturi premium, cât si PRGF
null

MiS

Implanturi premium

Clinică

GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile