Chirurgie

Extractii dentare – Extractia molarilor de minte ( patologia eruptiilor)

Molarii de minte sunt foarte greu/aproape imposibil de igienizat corespunzator, se cariaza foarte usor si repede, produc inflamatia gingiei inconjuratoare(pericoronarita), iar cel mai bun tratament este extractia in scop preventiv si curativ.
– Extractia molarilor de minte in scop orthodontic
Specialistul ortodont recomanda extractia molarilor de minte pentru tratamentul ortodontic, pentru a obtine spatiul necesar pentru alinierea dintilor si corectarea asimetriilor si anomaliilor dento-alveolare.
– Extractia dintilor irecuperabili
Dinti cu distructie coronara masiva, carii foarte profunde, care ajung pana la nivelul radacinii, dinti cu patologie apicala(infectii mari la varful radacinii/ chisturi) care nu poate fi rezolvata endodontic.
– Regenerari osoase ghidate
Absenta unui dinte pentru o perioada lunga de timp cauzeaza atrofia tesutului osos, acesta nemaiprimind stimuli fizici prin fortele masicatorii. Majoritatea pacientilor doresc sa corecteze lipsa unui dinte cu ajutorul unui implant, dar oferta osoasa este insuficienta pentru inserarea acestuia. Defectele cantitative si calitative sunt tratate cu ajutorul plasmei bogate in factori de crestere tisulara, granulelor osoase si membranelor de colagen sau titan.

Tratament boala parodontala

Boala parodontala este o boala asimptomatica, ceea ce o face si foarte periculoasa. Tesutul gingival este inflamat, sensibil si sangereaza de regula la periaj, semn ca depozitele de tartru si placa bacteriana sunt semnificative si creaza o agresare permanenta a gingiei si osului inconjurator dintilor. Medicul stomatolog recomanda programarile periodice o data la 6 luni pentru igienizare profesionala si consult, astfel prevenind instalarea bolii parodontale.

PRGF – Plasma Rich in Growth Factors ( Plasma Bogata in Factori de Crestere)

Este singurul tratament medical din lume care are o rata de succes de 100%, deoarece se foloseste propriul sange al pacientului, fiind imposibila respingerea sa. Se recolteaza 36 de ml de sange intravenos, care apoi se centrifugheaza, separand plasma de elementele figurate din sange (globule rosii, albe, trombocite, etc.) Plasma obtinuta este bogata in fibrina, colagen, dar si cel mai important, in factori de crestere si regenerare tisulara. Factorii de crestere si regenerare au o importanta semnificativa in tratamentele stomatologice moderne, deoarece ajuta la o vindecare ACCELERATA si CONFORTABILA (lipsa instalarii inflamatiei postoperatorii si injumatatirea timpului de vindecare), dar si SIGURA (plasma contine factori imunologici, protejand zona operata de infectii).

Beneficiile si avantajele clinicii Creative Dental

Oferim tratament non stop pentru urgențele dumneavoastră

Totul într-un singur loc: oferim pacienților noștri posibilitatea realizării consultației clinice, radiografiilor și stabilirea unui plan de tratament individualizat și adaptat nevoilor pacientului.

În ceea ce privește programul de lucru și al tarifelor – clinica noastră este una premium, însă dorim să răspundem nevoilor fiecărui pacient și să stabilim împreună un plan de tratament accesibil acestuia, precum și posibilitatea plății în rate, prin card Avantaj.

Folosim cele mai noi și moderne materiale de pe piață din nișa stomatologică

null
Oferim gratuit educarea tuturor pacienților prin programele de profilaxie și igienă dentară.
null
Confort, naturalețe și simplitate – totul pentru binele pacientilor nostri.
null
Ambient plăcut și relaxant – Pentru noi, cel mai important este să ne facem pacienții să se simtă cât mai confortabil în clinica noastră. De aceea, depunem în fiecare zi eforturi pentru a fi cei mai buni doar pentru ei.
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile