Endodonție

Endodonția este ramura stomatologiei care se ocupă de studierea și tratarea afecțiunilor care pot apărea în interiorul dintelui.

În momentele în care durerea de dinți devine absolut imposibil de suportat, cel mai probabil este un semnal al faptului că nervul dintelui este afectat. Cu toate că cea mai simplă și rudimentară metodă este ca dintele respectiv să fie extras și înlocuit cu un implant, specialistul endodont al clinicii noastre va face tot posibilul să vă salveze dintele respectiv folosindu-se de cele mai noi și revoluționare tehnici și instrumente. Dintele reușește să fie salvat printr-o obturație a canalului, adică printr-o procedură prin care canalul este curățat și dezinfectat, urmând să fie umplut cu un material numit gutapercă. În cele din urmă, dintele este reconstruit, astfel făcându-se posibilă funcționarea lui ca cea a unui dinte perfect sănătos.

Acest tratament este unul foarte sigur, eliminarea nervului asigurând absența durerii după terminarea procedurii, care este finalizată în cel mult două ședințe.

Beneficiile si avantajele clinicii Creative Dental

Oferim tratament non stop pentru urgențele dumneavoastră

Totul într-un singur loc: oferim pacienților noștri posibilitatea realizării consultației clinice, radiografiilor și stabilirea unui plan de tratament individualizat și adaptat nevoilor pacientului.

În ceea ce privește programul de lucru și al tarifelor – clinica noastră este una premium, însă dorim să răspundem nevoilor fiecărui pacient și să stabilim împreună un plan de tratament accesibil acestuia, precum și posibilitatea plății în rate, prin card Avantaj.

Folosim cele mai noi și moderne materiale de pe piață din nișa stomatologică

null
Oferim gratuit educarea tuturor pacienților prin programele de profilaxie și igienă dentară.
null
Confort, naturalețe și simplitate – totul pentru binele pacientilor nostri.
null
Ambient plăcut și relaxant – Pentru noi, cel mai important este să ne facem pacienții să se simtă cât mai confortabil în clinica noastră. De aceea, depunem în fiecare zi eforturi pentru a fi cei mai buni doar pentru ei.
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile