Estetică Facială

PRGF – FACIAL – implicatiile sunt multiple si 100% biocompatibile

PRGF Facial – lupta chiar din primele 24 de ore impotriva imbatranirii pielii. Poate fi folosit atat preventiv, pentru a intarzia semnele imbatranirii, cat si curativ, pentru a regenera tenul imbatranit, corectand ridurile de expresie, petele pigmentare, cauzate de expunere indelungata la razele UV, cat si cele datorate varstei. Factorii de crestere celulara, fibrina si colagenul sunt elemente esentiale ale acestei tehnici medicale 100% biocompatibile. Este un tratament biologic pentru acneea vulgara si cea pubertara, cearcanelor, cuperozei, pielii grase si uscate.Fata de alte tratamente estetice, PRGF ajuta la obtinerea unui ten hidratat si luminos intr-un timp foarte scurt. Colagenul, fibrina si elastina sunt stimulate in mod natural, practic ogranismul vindecandu-se cu propriul sange, de aici si numele de “Tehnica vampir”.

  1. PRGF facial
  2. Corectare riduri HA
  3. Augumentare buze HA
  4. Mezoterapie faciala – Gold Mesopen

Beneficiile si avantajele clinicii Creative Dental

Oferim tratament non stop pentru urgențele dumneavoastră

Totul într-un singur loc: oferim pacienților noștri posibilitatea realizării consultației clinice, radiografiilor și stabilirea unui plan de tratament individualizat și adaptat nevoilor pacientului.

În ceea ce privește programul de lucru și al tarifelor – clinica noastră este una premium, însă dorim să răspundem nevoilor fiecărui pacient și să stabilim împreună un plan de tratament accesibil acestuia, precum și posibilitatea plății în rate, prin card Avantaj.

Folosim cele mai noi și moderne materiale de pe piață din nișa stomatologică

null
Oferim gratuit educarea tuturor pacienților prin programele de profilaxie și igienă dentară.
null
Confort, naturalețe și simplitate – totul pentru binele pacientilor nostri.
null
Ambient plăcut și relaxant – Pentru noi, cel mai important este să ne facem pacienții să se simtă cât mai confortabil în clinica noastră. De aceea, depunem în fiecare zi eforturi pentru a fi cei mai buni doar pentru ei.
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile